YHTEISTYÖSSÄ

Habitura – Abinoinnin asiantuntija

Habituran ammattitaitoinen tiimi on auttanut abeja jo parinkymmenen vuoden ajan mm. abihuppareiden tilauksissa, penkkarituotteiden ja -rekkojen kanssa sekä valmistumisen lähestyessä myös ylioppilaslakkien valinnassa ja hankinnassa. Vuosien varrella olemme toimittaneet kymmeniätuhansia abihuppareita tyytyväisille abiasiakkaillemme, joten ammattitaitoomme voi todellakin luottaa!

Habituralta saat aina henkilökohtaista palvelua ja tukea abivuoden hankintoihin liittyen. Tulemme mielellämme paikan päälle esittäytymään ja kertomaan toiminnastamme OPKH:lle / abityöryhmällenne. Esittely voidaan järjestää kätevästi myös etänä Zoom/Meet/Teams avulla, mikäli vierailu koululla ei ole mahdollista.

Kaiken hyvän lisäksi Abijuhlien abirisselle lähtevät huppariasiakkaamme saavat laivalle Habitura VIP -passit, joilla porukkanne saa erityisiä etuja risteilyn aikana!

Habitura on kotimainen yritys, joka keskittyy täysin suomalaisten abien palvelemiseen. Abivaatteiden painatukset teemme Suomessa ja esim. ylioppilaslakit ovat kotimaista käsityötä.

Tutustu toimintaamme ja varaa esittelyaika: https://abiverkkarit.fi/

Seuraa meitä instassa: @habitura_fi